Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переможці конкурсу на спорудження пам’ятника полеглим Героям отримали нагороди (ФОТО)

12 липня 2016 р., 17:20

12 липня

Урочисте вручкння відбулося нині.

12 липня голова Закарпатської облдержадміністрації зустрівся з переможцями відкритого конкурсу на найкращий проект пам’ятника особам, які віддали життя за Україну під час проведення антитерористичної операції.
Конкурсантам належало засобами монументальної пластики на високому художньому рівні відобразити важливу історичну подію в житті України. Свої пропозиції відповідно до вимог, що оголошувалися в офіційних ЗМІ області, професійні скульптори мали змогу надати з 13 лютого по 13 травня. Після – відбулась публічна презентація проектів у фойє будівлі ОДА та низка тематичних засідань, (зокрема, виїзних) за участі управлінців і фахівців галузі, військових керівників, представників громадськості та самих авторів проектів. І вже 30 червня компетентним журі було підбито підсумки конкурсу.


Так, сьогодні Геннадій Москаль привітав із третім місцем і вручив премію у розмірі 6 тисяч гривень Михайлу Беленю, винагороду в 10 тисяч гривень – володарю другої премії Василю Роману, а головний переможець конкурсу Василь Олашин одержав сертифікат автора найкращого проекту, з котрим укладуть угоду про спорудження пам’ятника на Пагорбі Слави в Ужгороді.

Принагідно, голова ОДА оглянув усі представлені макети та поспілкувався з Василем Олашиним про початок роботи та терміни реалізації проекту.


{g}
Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp