Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавчині зафіксували тільки одне звернення стурбованого представника кандидата у Президенти

27 травня 2014 р., 11:41

Більше звернень щодо порушень виборчих вимог до районної міліції не було

Весь особовий склад Іршавського райвідділу міліції на період передвиборчої кампанії та виборів був задіяний на охорону громадського порядку. 

За словами т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Черничка, основним завданням міліції під час виборів було відстеження ситуації з охорони громадського порядку на території району, забезпечення безпеки громадян під час виборчого процесу, збір на аналіз інформації, а також внесення за необхідності пропозицій щодо вжиття додаткових профілактичних заходів. 

На території Іршавського району було створено 61 виборчу дільницю, де загальна кількість виборців склала 75244 чоловік. У період виборів до Іршавського райвідділу надійшло одне звернення від представників одного із кандидатів у Президенти України відносно агітаційних листівок, які у період виборів були не зняті на дорозі районного значення. За даним фактом проводиться перевірка. 

Під час виборів були задіяні працівники Іршавського райвідділу та придані сили УМВС області. Також у райвідділі було створено посилену слідчо-оперативну групу, яка оперативно реагували на всі звернення як з приводу виборчого процесу, так і на інші правопорушення, які надходили по телефону спецлінії «102». Працівники міліції в ході виборів надавали допомогу, передбачену законом, в межах своїх повноважень. Дії працівників міліції, які були задіяні на охорону громадського порядку по виборах, постійно відстежували керівники райвідділу та УМВС України в Закарпатській області. 

Вцілому зі своєю роботою іршавські правоохоронці впорались, порушень громадського поярку під час виборчого процесу не було. Висловити своє право волевиявлення під час виборів змогли всі бажаючі.
Віта Горзо, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp