Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді кипить робота на водогоні (Фото)

13 липня 2016 р., 18:19

Ще завтра ужгородці будеть без води

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні виїжджав на місце проведення робіт із переключення на нову, резервну гілку водогону по вулиці Перемоги, котра йде від Минайського водозабору і з якою пов’язане водопостачання значної частини міста.

Старі труби діаметром більше60 см вже давно прогнили, у багатьох місцях були схожі на решето, часто виникали аварії, прориви, багато води втрачалося через приховані витоки, коли вода потрапляла у розташований поруч колектор вуличної зливної каналізації, а згодом в Уж.

Нові труби – із сучасних матеріалів, їх проклали поруч зі старими, а відтак проведуть переключення води. Через масштабність робіт і довелося вимкнути водопостачання лівобережної і частково правобережної частини Ужгорода.

Спеціалісти Водоканалу працюють на розі вулиць Легоцького-Перемоги-Баб’яка і біля межі міста в напрямку Сторожниці.

{g}

Відзначили, що все проходить як і планувалося, майже без відхилень у часі, хоч і дещо затягнувся злив води із системи. Щоб завершити максимально швидко, будуть продовжувати і вночі, використовуючи потужні ліхтарі для освітлення.

Втрати води внаслідок переключення труби значно знизяться, а відтак буде економія і самої води, й електроенергії на її видобуток та транспортування, і реагентів для очищення, а в кінцевому підсумку – коштів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp