Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині закарпатка споювала неповнолітнього хлопця

27 травня 2014 р., 12:21

Так вона розраховувалась зі своїм сусідом за те, ще той допомагав по господарству.

До Іршавського райвідділу міліції звернулась за допомогою місцева жителька. Жінка поскаржилась, що зараз тільки ранок, а її 16-річний син уже знаходиться в стані алкогольного сп′яніння. Мати попросила втрутитись у виховання сина правоохоронців. 

По місцю проживання жінки було направлено працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей Василя Волошиновського та Івана Боднара, які побачили заплакану маму та 16-річного підлітка у нетверезому стані. Мати розповіла, що її син вже не вперше знаходиться у такому стані, а винна в цьому їхня сусідка, яка його споює… Мати спершу намагалась сама вирішити проблему з сусідкою, однак та на прохання матері не реагує. 

Правоохоронці відразу направились до згаданої 30-річної сусідки. Як з′ясувалось, ця жінка неодноразово запрошувала хлопця до себе додому, де він їй допомагав по господарству. А за виконану роботу хлопцеві наливала спиртного. При цьому вона не задумувалась над тим, що губить молоде життя, привчає підлітка до алкоголю. Хлопчина росте без батька, його вихованням займається лише мати. Наразі він навчається в одному з професійних ліцеїв, але через пияцтво часто пропускає уроки. 

За фактом споювання неповнолітнього слідчий Іршавського райвідділу міліції майор Олеся Зейкан відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.304 Кримінального кодексу України (Втягнення неповнолітніх у пияцтво). Тепер на згадану 30-річну сусідку очікує покарання. 

Прикро у цій ситуації те, що через бажання знайти дешевого робітника алкоголь ламає життя молодій людині. Іршавські правоохоронці звертаються до дорослих, до працівників торгівлі з проханням неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства. Насамперед - не продавати, не пригощати алкогольними напоями неповнолітніх. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp