Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Управлінська кампанія - про конфлікт з владою міста та тиск невідомих (ФОТО)

14 липня 2016 р., 09:41

Про це розповіли в Ужгородському прес-клубі.

Про те, що турбує.

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція на тему «Зміни в управлінні багатоквартирними будинками в Ужгороді: міська влада переформатовує результати круглого столу з представниками управлінських компаній під себе?»

Роман Українець, заступник директора приватної управлінської компанії House Mangement Group відповів на заяву від міської влади по начебто досягненню спільної згоди щодо діяльності приватних компаній у сфері обслуговування багатоквартирних будинків. Було також оприлюднено заяву щодо тиску на приватну управлінську компанію House Mangement Group.

Як розповів Роман Українець, міська рада проводила круглий стіл, однак єдиного механізму реалізації вибору управлінської компанії не було досягнуто. «А міська рада каже, що досягла спільної мети, бачення, як мають вибирати управителя, - каже Роман Українець. - Чому не було досягнуто спільної згоди? Міська рада, а також начальники ЖРЕРів, які є депутатами міської ради, сильно перешкоджають нашій діяльності. ЖРЕРи не враховують необхідність забезпечення прав жителів територіальної громади в частині забезпечення безпеки, схоронності і захисту їх персональних даних. На жаль, певні представники ЖРЕРів вважають, що у протоколах, які підписуються усіма співвласниками будинку, які беруть участь у зборах, мають вказуватися всі дані з документів на право власності квартир та нежитлових приміщень. Наша позиція -- у протоколах про обрання управителів цієї інформації не має бути».

За словами Романа Українця, окремі представники міської ради на діалог йдуть, але це не стосується ЖРЕРів, які бачать конкурентів в особі управлінських компаній.

Також вимушені констатувати, що є декотрі особи, працівники міської ради, з якими є якась домовленість про співпрацю, вони висловлюють думку, що не будуть заважати.

Заява щодо тиску на управлінську кампанію.

Крім того, нещодавно в Ужгороді масово була розповсюджена газета «Правозахист», усі 4 сторінки якої присвячені саме «House Mangement Group». «Газета була рознесена по поштових скриньках як безкоштовні екземпляри,- каже Роман Українець.—Ми навіть бачили, що цю газету розносили працівники ЖРЕРів. Як і територія розповсюдження та інформація, висвітлена у газеті, наштовхує на думку, що це замовлення деяких директорів ужгородських ЖРЕРів, які хочуть зберегти монополію на цьому ринку послуг із мовчазної згоди міської ради Ужгорода. Натомість зміст статті – суцільний наклеп і звинувачення, що не відповідають дійсності», - каже Р. Українець.

За словами Романа Українця, компанія подала відповідну заяву до поліції – про наклеп та введення в оману, нанесення шкоди репутації, моральних збитків.

Окрім правоохоронних органів компанія House Mangement Group сподівається тільки на розуміння і підтримку з боку мешканців.

«Ми надіємося, що певні директори ЖРЕРів та депутати міської ради врахують інформацію цієї прес-конференції та облишать свої прагнення у перешкоджанні законній господарській діяльності нашої компанії», - підсумував Р. Українець.







Степан 14.07.2016 10:51 IP: 31.182.26.185
Шановні власники *Hause Mangement Group* - якщо хочете здійснювати обслуговування багатоповер- хівок по європейськи,то потрібно мати не лише іноземну назву компанії та добиватись щоб вам хтось розчистив простір від інших,а показати сучасний.ФАХОВИЙ ПІДХІД ДО СПРАВИ ЗА ЯКУ БЕРЕТЕСЬ !!! Складіть і доведіть до нас-співвласників будівель ПРАЙСЛИСТ пропозицій надаваемих послуг,технічні , фінансові,кадрові можливості,ЯКІ ГАРАНТІЇ що наші гроші будуть цільово використуватись.Ми вже самі будемо визначатись.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp