Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пішохідний міст Ужгорода уквітчали "калачиками" (ФОТО)

27 травня 2014 р., 13:21

З ініціативи ужгородського підприємця Лілії Ціцак пішохідний міст пишатиметься не тільки замочками кохання, а й гарними квіточками.

Ось такі червоні пеларгонії (а в народі – «калачики») прикрашають нині пішохідний міст в Ужгороді. Їх розмістили на ліхтарях – по дві квітки на кожному. Кріплення для підвісних горщиків облаштували ще кілька років тому, але тривалий період часу вони не використовувалися. 



Як розповів в.о. міського голови Віктор Щадей, з ідеєю облаштувати квітами пішохідний міст до нього звернулися місцеві підприємці. 

«Власниця кав’ярні «Гірчичне зерно» Лілія Ціцак запропонувала долучитись до благоустрою центральної частини міста, – розповів Віктор Щадей. – У результаті маємо квіти на пішохідному мості. Ми вдячні за такий приємний задум підприємцю. Сподіваюся, до цієї ініціативи долучаться й інші підприємці міста». 

Пеларгонії не вибагливі й особливого догляду не потребують. Цвітуть з ранньої весни до пізньої осені. Рясного поливу «калачики» вимагають лише влітку, відтак міські комунальники частенько кропитимуть їх водою. 
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp