Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті правоохоронці вилучили з незаконного обігу великі партії контрафактних цигарок та товарів широкого вжитку (ФОТО)

14 липня 2016 р., 16:20

На Закарпатті Служба безпеки України спільно з Державною фіскальною службою та прокуратурою області вилучили з незаконного обігу великі партії контрафактних цигарок та товарів широкого вжитку.

На складі однієї з кур’єрських служб в Ужгороді правоохоронці виявили понад 500 ящиків контрафактних цигарок, а також вщент завантажений тютюновими виробами мікроавтобус. Орієнтовна вартість вилучених цигарок - 150 тисяч доларів США.


 

Крім того, викрито спробу зловмисників реалізувати в роздрібній мережі велику партію взуття іноземного виробництва з порушенням податкового законодавства. Аби не сплачувати митні платежі, товар ввозили в Україну за допомогою так званих «піджаків», тобто невеликими партіями.

Приблизно півтисячі пар, ввезеного в такий спосіб взуття, правоохоронці виявили на тому ж складі, де зловмисники зберігали цигарки.


Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.




Прес-центр СБ України
УКРАЇНЕЦЬ 14.07.2016 15:55 IP: 69.230.107.46
РОЗБЕРУТь МІЖ СОБОЮ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp