Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київстар підключив Мукачево до мережі нового покоління

15 липня 2016 р., 18:36

У Мукачеві вже працює 3G від трьох провідних операторів

Послуги 3G Київстар стали доступні абонентам у старовинному та багатонаціональному місті Мукачево Закарпатської області. До кінця року компанія планує вдвічі збільшити 3G-покриття в цьому регіоні.

Мукачево розташоване на міжнародній трасі «Київ-Чоп», відтак саме через це місто йдуть шляхи з України в Угорщину, Словаччину та Румунію. До речі, більшість міжнародних пунктів пропуску через державний кордон України Київстар також забезпечив доступом до швидкісного мобільного інтернету нового покоління.

«Мукачево – це місто з багатою історією, місто музичних і гастрономічних фестивалів, а також місто різних культур. Воно завжди приваблювало туристів своєю неповторністю. За своїм економічним потенціалом та кількістю населення Мукачево займає друге місце в області після її адміністративного центру – Ужгорода. Тепер кожен наш абонент у цьому місті завдяки технології 3G від Київстар матиме можливість користуватися перевагами швидкісного мобільного інтернету у своєму смартфоні. Це додає зручності як у роботі, так і на відпочинку», – зазначає Віктор Парлаг, менеджер відділу регіонального маркетингу Київстар.

Київстар продовжує активне будівництво мереж 3G і вже охопив зв'язком нового покоління понад 1800 населених пунктів. Днями послуги швидкісного мобільного інтернету стали доступні для жителів ще 14 райцентрів, серед яких міста Болград і Кодима (Одеська область), Новотроїцьке (Херсонська область), Сторожинець (Чернівецька область), Хорол (Полтавська область), Володимирець, Острог, Сарни (Рівненська область), Благовіщенське (Ульяновка), Петрове (Кіровоградська область), Перемишляни (Львівська область), Ярмолинці (Хмельницька область), Теребовля та Бережани (Тернопільська область), Врадіївка (Миколаївська область), а також міста Березань (Київська область) і Ладижин (Вінницька область). Крім того, 3G-зв'язок з'явився в десятках сільських населених пунктів у цих районах.

Мережа 3G Київстар охоплює територію, де проживає понад 20 млн осіб, або 43% населення України. Одночасно з налаштуванням мережі нового покоління Київстар здійснює повну заміну обладнання на основі новітніх технологічних рішень. У сотнях населених пунктів проводиться налаштування вже побудованої мережі 3G для найближчих комерційних запусків. У планах компанії – подвоїти до кінця року кількість підключених населених пунктів, щоб 3G-зв'язком Київстар могли користуватися 58% населення.

Користування зв'язком у мережі 3G оплачується відповідно до поточних тарифних планів і не потребує спеціальних налаштувань або заміни SIM-карти.

Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть вибрати один із нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp