Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині створили власне лісове господарство

15 липня 2016 р., 20:41

В об’єднаній громаді

Сьогодні, 15 липня, на засіданні восьмої сесії Тячівської міської ради сьомого скликання депутати проголосували за створення комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Тячівкомунліс».

Про це повідомляє Tyachiv.com.ua.

Передусім, начальник юридичного відділу апарату виконкому міськради Василь Візичканич ознайомив депутатів зі статутом майбутнього підприємства, яке візьме на себе охорону лісів від незаконних порубок на території Тячівської об’єднаної громади.

Як зазначив під час обговорення мер Тячева Іван Ковач, міська влада пішла на цей крок з огляду на численні звернення депутатів та мешканців сіл громади. «Така пропозиція має законні підстави, – наголосив очільник міста. – Вважаю, що це питання дуже непросте і технічно воно буде довго тягнутися, але я переконаний в тому, що воно потрібне, тому треба зробити перший крок і створити таке підприємство».

На підтримку цієї ініціативи виступив і староста Руського Поля Василь Мірявець, адже, за його словами, незаконні вирубки у дубових лісах на території села не припиняються.

Таким чином, депутати ухвалили створити лісогосподарське КП «Тячівкомунгосп» та передати на баланс господарства земельні ділянки лісового фонду, що належать до комунальної власності об’єднаної територіальної громади сіл Лази, Округла, Руське Поле, Тячівка і міста Тячів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp