Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Європейського тижня мобільності долучиться і Мукачево

16 липня 2016 р., 09:20

Цьогоріч

Місто змогу не омине.

Місто Мукачево – перше місто в Україні, яке зареєстровано як учасник цьогорічного Європейського тижня мобільності 2016.
Головною метою даного проекту є покращення якості навколишнього природного та міського середовища і, таким чином, сприяння підвищенню якості життя населення регіону, промоція та спонукання до використання більш екологічно безпечних та здорових способів пересування в межах міста, альтернатив автомобілю, як, на приклад, велосипеди, мопеди, електромобілі, автомобілі з гібридними двигунами, громадський транспорт, та зрештою ходіння пішки.

Тематика цьогорічного ЄТМ: Розумна і стала мобільність – інвестиція в Європу.

Слоганом обрано – розумна мобільність – сильна економіка.

В рамках ЄТМ 2016 року, з 16 по 22 вересня, в місті Мукачеві планується провести різноманітні заходи для різних вікових груп учасників - дошкільнят, школярів, студентства. Зокрема, круглі столи, велозмагання та естафети, тематичні конкурси малюнків, презентації екологічно безпечних автомобілів, велоквести тощо.
Звертаємось до всіх, кого цікавить велосипедний рух долучитися до створення програми заходів, а також взяти активну участь в загальноміських промоційних заходах в рамках ЄТМ.




Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp