Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники - про те, як затримували нелегалів

16 липня 2016 р., 16:40

Прикордонники - про те. як затримували нелегалів

До мети не дійшли.

Українські прикордонники разом зі своїми закордонними колегами продовжують спільно протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні. Чергову спробу нелегальних мігрантів з Афганістану попередили військовослужбовці Чопського загону та угорські правоохоронці.

Сьогодні, близько 6 години ранку, прикордонники України та Угорщини в рамках проведення спільних заходів щодо протидії злочинам на державному кордоні виявили та затримали 5 нелегалів з Афганістану.

Так, під час моніторингу кордону прикордонники виявили сліди групи осіб, що вели в сторону кордону. Також від місцевих рибалок надійшла інформація про виявлення ними на р. Тиса невідомих осіб, які в човні швидко відчалювали в бік угорського берегу. Отриману інформацію прикордонники Чопського загону відразу передали правоохоронцям суміжної сторони та вибули на місце можливого порушення. У результаті проведених спільних пошукових заходів по обидва боки кордону було затримано 5 нелегальних мігрантів, з яких троє діти. Як виявилось, дані громадяни намагалися потрапити до країн ЄС з метою пошуку кращих умов життя.

Наразі правоохоронці України та Угорщини проводять заходи щодо з’ясування обставин правопорушення та встановлення осіб причетних до протиправної діяльності.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp