Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця залишили без "кайфу" (ФОТО)

16 липня 2016 р., 17:41

Пильні полісмени

Тепер треба відповідати.

 

Непрацюючий мешканець Берегівського району вирощував на своєму городі коноплю, а вдома пожинав плоди своєї праці. 15 липня під час проведення операції «Мак-2016», згідно з ухвалою суду, слідчі Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області здійснили обшук у 41-річного мешканця с Бакта Берегівського району. Чоловік уже відсидів за наркозлочини, однак на праведну стежину не став. В результаті обшуку, на присадибній ділянці у чоловіка виявили 64 стебла рослин, зовні схожих на коноплю. В оселі селянина поліцейські знайшли плоди його сільськогосподарської діяльності - паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожу на наркотичну речовину «марихуану». 

Стебла та подрібнену речовину направлено на експертизу. За незаконне вирощування конопель, виготовлення і зберігання наркотичних засобів «фермеру» з села Бакта загрожує в’язниця. Вирішується питання про обрання чоловіку міри запобіжного заходу. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу України: 309 та 310. Слідство триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp