Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна посилила охорону кордонів через переворот у Туреччині

16 липня 2016 р., 18:34

Особливої уваги надано морській ділянці.Державна прикордонна служба України вжила цільових заходів щодо посилення охорони державного кордону, зокрема південної ділянки.

Це зробили через невдалий військовий переворот в Туреччині, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.


У пунктах пропуску для авіаційного та морського сполучення здійснюється посилений прикордонний контроль. Активізовано оперативні та режимні заходи, підвищено рівень обміну інформацією і взаємодії підрозділів прикордонного відомства з СБУ, Нацполіцією та Нацгвардією."Особливої уваги надано морській ділянці. Підвищено готовність до дій сил морської охорони та прикордонної авіації, забезпечено посилений моніторинг ситуації в територіальному морі та районах виключно морської економічної зони", - зазначили прикордонники.Заходи здійснюються у тісній співпраці з іншими правоохоронними та суміжними органами.Держприкордонслужба України звертається до громадян, які планують свої поїздки до Туреччини, врахувати цю інформацію і з розумінням поставитися до вжитих заходів безпеки на державному кордоні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp