Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті рятувальники сіли за парти (Фото)

17 липня 2016 р., 15:00

Для них організували цікаве навчання

15 липня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області було проведено заняття на тему: «Порядок взаємодії Західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування (АДЦПР) та оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області при проведенні авіаційного пошуку і рятування».

{g}

Участь у заняттях взяли особовий склад оперативно-координаційного центру Управління ДСНС, відділу реагування на надзвичайні ситуації, заступник начальника Головного авіаційного координаційного центру пошуку та рятування ДСНС України Юрій Трінько та начальник Західного АДЦПР Ігор Бабченко, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

В ході заняття обговорювалися питання здійснення авіаційно-пошукових робіт. Так, рятувальникам розповіли про особливості організацій та проведення операцій з авіаційного пошуку і рятування в умовах гірської місцевості, про сили та засоби, які залучатимуться для авіаційних робіт, про функції системи пошуку і рятування. Присутні ознайомилися з інструкцією з організації та проведення радіотренувань авіаційних і наземних пошуково-рятувальних сил ДСНС України та ін. Також було обговорено і питання стосовно взаємодії пошуково-рятувальних сил і засобів під час проведення рятувальних операцій.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp