Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в АТО: біля Донецька стріляють з мінометів

18 липня 2016 р., 10:39

Військові нарахували 64 обстріли за добу, в ДНР - 265 випущених мін.

За минулу добу позиції військових обстріляли 64 рази, передає прес-центр штабу АТО.

Найбільше, 40 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. За словами військових, тут із заборонених мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів били по укріпленнях ЗСУ в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Також з 120 мм мінометів стріляли поблизу населеного пункту Дача, а з мінометів калібру 82 мм поблизу Верхньоторецька.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню. "Зокрема, з 120 мм мінометів бойовики обстріляли українські опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці і Гнутовому. Міномети калібру 82 мм терористи застосували під Павлополем. У Мар'їнці бойовики вели вогонь з озброєння БМП, також там працювали снайпери", - повідомили в штабі АТО.

На Луганщині, як зазначають військові, 7 разів відкривали вогонь. Зафіксовані обстріли під Новозванівкою, в Старому Айдарі. Також з гранатометів обстріляли Оріхове.

У свою чергу в ДНР скаржаться на обстріли околиць Донецька, Горлівки та Ясинуватої, нарахувавши 265 випущених мін.

"У період з 20:30 до 03:30 українські силовики обстрілювали селища Трудовське і Старомихайлівку на заході Донецька, Зайцеве і Михайлівку під Горлівкою, села Василівка і Спартак Ясинуватського району та околиці промзони в передмісті Ясинуватої", - передає видання ДАН.

Напередодні повідомлялося, що в під час обстрілу Донецької області мешканка Мар'їнки отримала осколкове поранення шиї.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp