Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль серед тих, про кого пишуть і говорять найчастіше

18 липня 2016 р., 20:33

Очільник Закарпаття - у четвірці персон, про яких найбільше інформують.

Говорять і пишуть - не мовчать.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль зайняв четверте місце у двадцятці найбільш згадуваних регіональних лідерів України за перше півріччя цього року. Такі дані оприлюднила група «Context media», що проводила спеціальний моніторинг засобів масової інформації різного типу.

Перше місце в рейтингу посів мер столиці Віталий Кличко (51 540 згадувань), друге – голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі (46 955), третє – мер Львова Андрій Садовий, котрого згадували 16 390 разів, щоправда, за останній місяць переважно – у зв’язку зі сміттєвим скандалом. Керівника Закарпаття Геннадія Москаля, котрий зайняв четверте місце, ЗМІ згадували 16 056 разів, а голову Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського (п’яте місце) – 9 827 разів. У двадцятку регіональних лідерів увійшли 10 голів ОДА, 8 мерів і два нардепи. В рейтингу представлений ще один закарпатський політик – Віктор Балога, однак він займає лише 14 місце (5 107 згадувань).

Дані моніторингу отримані за результатами вивчення публікацій 13 700 українських та закордонних ЗМІ, до яких увійшли центральні та регіональні друковані ЗМІ, телебачення, радіо­станції, інформаційні агентства та інтернет-ресурси.


Алекс 18.07.2016 23:47 IP: 74.172.34.193
Повірте губернатор Закарпатья має свої завдання щодо області і не прийміть це за його виправдання. Я так само вважаю що при бажанні можна зробити на багато більше. Подивимося чи вдастся реалізувати хоч 50% і це вже буде результат. Хоча є багато прогалин в роботі, але не помиляється той хто не працює дайте шанс, а вже потім рвіть без жалісно і поворотно, щоб не повертались.
адвокат 18.07.2016 19:34 IP: 188.89.41.31
Якщо много говорять за Москаля значить це на користь)) пан Москаль заслуговує на повагу,,, своїм популізмом і шантажем попередніх президентів тобто Ющенко, які у свій час пану Москалю дали звання генерала лейтенанта, і це подяка за класний чин і за губернаторство ОДА, тобто якщо Порошенко звільнить Москаля то і Порошенко най чикає шантаж від Москаля,і тому Порошенко просто нехоче відправити у відставку Москаля згідно закону про держ службу, де непередбачено пану Москалю займати відповідну посаду.

Схожі новини

Москаль прокоментував події в Апеляційному суді Закарпаття
Москаль: «Вирішити питання ОТГ мітингами, транспарантами гучномовцями чи гробами з вінками неможливо»
Москаль спростовує інформацію щодо введення плати за перетин кордону
Москаль допоможе Свалявському профтехучилищу розширити навчальну базу і передасть Боржавській вузькоколійці ще один ретро-тепловоз
Москаль: «Суд конфіскував у дохід держави ділову деревину, яку лісгосп із Чернігівщини в сховку намагався вивезти в Румунію» (ДОКУМЕНТ)
ВРУ не підтримує запропоновані Москалем та активістами зміни до законодавства щодо врегулювання «пересічки»
Москаля найчастіше згадували у ЗМІ - результати рейтингу
Москаль: "На Луганщині я добивався письмових зобов’язань від керівників «ЛНР» про ремонт зруйнованих комунікацій"
Москаль: «Блокування залізничного сполучення з ОРДЛО та особливі заходи в енергетиці не відіб’ються на енергопостачанні Закарпаття»
Москаль вважає методи роботи ФСБ непрофесійними

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp