Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До УжНУ вже подано понад 10 тисяч заяв

19 липня 2016 р., 11:43

Медичні спеціальності - ледери

Добра динаміка – до Ужгородського національного університету за 8 неповних днів вступної кампанії вже подано понад 10 тисяч заяв від абітурієнтів. Таким чином, університет отримав вже більш ніж 60% минулорічного обсягу заяв від вступників. Нагадуємо, що подача заяв різними категоріями вступників продовжується до 20 або до 27 липня включно.

Надзвичайно позитивними є новини для вступників на медичні спеціальності: «Ми єдиний університет в Україні, якому збільшили обсяг державного замовлення на медичні спеціальності серед всіх вишів, що підпорядковуються МОЗ і МОН. Всім іншим – або залишили минулорічний рівень державного замовлення, або навіть трохи зменшили» – зазначив Володимир Смоланка, ректор Ужгородського національного університету.

До речі, медичні спеціальності є беззаперечним лідером за популярністю у вступників – подано вже понад 1200 заяв, повідомляє прес-служба УжНУ. Впродовж останніх днів спостерігається хороша динаміка подачі заяв на педагогічні та філологічні спеціальності. Майже півсотні заяв подано на спеціальність «Право», серед лідерів за кількістю заяв також – «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Біологія», «Психологія», «Туризм», «Міжнародні економічні відносини», «Історія та археологія», а також ІТ‑спеціальності. Вступники-заочники віддають перевагу спеціальностям «Середня освіта», «Журналістика» та «Право».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp