Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Геращенко: У Києва вимагають обмін "всіх на всіх"

19 липня 2016 р., 14:43

У ДНР відхилили пропозицію Києва щодо обміну 25 на 50, повідомила віце-спікер

.Представники окремих районів Донецької області (ОРДО) вимагають обмін полонених у форматі "всіх на всіх" і додають список з 600 осіб зі свого боку. Про це повідомляє представник підгрупи контактної групи, перший віце-спікер Ірина Геращенко.

"Вранці від ОБСЄ отримала лист, в якому міститься відповідь ОРДО і їхнього так званого "уповноваженого" щодо всіх наших пропозицій стосовно звільнення заручників. ОРДО пише, що у відповідь на пропозицію української сторони щодо звільнення 25 заручників, готовність передати їм 50 осіб, у відповідь на всі наші пропозиції передати їм 8 "саперів", щоб звільнити наших заручників, вони відмовляються ... і вимагають всіх на всіх... ", - написала вона у себе в Facebook.
На думку Геращенко, в ОРДО подають "фантасмагоричний список" з 600 осіб, половини з якого просто не існує, "ми не знаємо, хто це і де ці люди".
На початку липня повідомлялося, що в ДНР відмовилися від пропозицій щодо обміну полоненими. Повідомлялося, що в "республіці" готові обміняти українських силовиків на затриманих нещодавно восьми бійців ДНР тільки за формулою "всіх на всіх".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp