Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорці моніторять рух транспорту у Мукачеві

20 липня 2016 р., 13:22

Експерти стежать

Як їздять у місті.

Експерти з Угорщини продовжують розробляти схему організації дорожнього руху в Мукачеві. Сьогодні вони аналізуватимуть інтенсивність руху транспорту на перехрестях міста. Також планують вивчити можливість створення місць для паркування автотранспорту в центральні частині.

Сьогодні в міській раді відбулася зустріч міського голови Андрія Балоги з Горватом Фріддєшем, угорським інженером дорожнього господарства, експертом з планування та організації руху. Участь в нараді також взяли й перший заступник міського голови Ростислав Федів, заступник міського голови Едуард Барчій, депутат облради Ернест Нусер.

Фахівці визначають: в місті існують труднощі з паркуванням транспорту. Також є проблеми з рухом маршруток. Вони на думку угорців, мають перевозити більшу кількість пасажирів, адже нинішні – маломісткі і призводять в час-пік до заторів. Пан Горват констатує, що за останні роки кількість транспорту в місті суттєво зросла. Тому схема руху має бути розроблена на перспективу..

Також фахівці планують розвивати дорожній рух мікрорайонів міста, адже центр міста має стати більше місцем для пішоходів – туристів, відпочивальників.











Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp