Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Словак не зміг "домовитися" з закарпатським прикордонником

21 липня 2016 р., 10:02

Фахівець був не похитним

Тепер порушник відповідатиме.

Прикордонники Чопського загону зафіксували чергову спробу дачі хабаря . В пункт пропуску «Ужгород» прибув громадянин Словаччини. Однак, прикордонники зясували, що сумарна кількість днів, які даний громадянин провів на території України становить 145 днів протягом 180 днів, тобто чоловік перевищив встановлений термін перебування на території України. За уникнення відповідальності словак запропонував охоронцям кордону кошти в розмірі 100 гривень. Як результат, на громадянина складено матеріали справи про адміністративне правопорушення відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 203 КУпАП, накладено адміністративне стягнення в розмірі 850 гривень. По даному факту направлено повідомлення до Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Закарпатській області щодо можливих ознак злочину передбаченого статтею 369 ККУ «Спроба дачі хабара».

Нагадуємо, що прикордонне відомство й надалі проводитиме заходи, скеровані на протидію корупції. З цією метою у відомстві проводиться акція «Чисті руки», яка направлена на виявлення та викорінення корупційних схем. Варто наголосити, що посадові особи держприкордонслужби будуть оформляти усіх правопорушників за ст. 369 ККУ (давання хабара).




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp