Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський хірург став найкращим (ФОТО)

28 травня 2014 р., 08:20

За професійність лікар став "Хірургом року".

Визнанням високого професіоналізму в лікуванні судинних патологій стало вручення відзнаки «Судинний хірург року» відомому закарпатському хірургу - професору Русину Василю Івановичу під час роботи конгресуангіологів та судинних хірургів України, який відбувся днями в Києві. 

За словами лікаря і науковця, цьому передували не стільки його особистий вклад у розвиток судинної хірургії в нашому краї та в Україні в цілому, як велика командна наукова робота, яка проводилась на кафедрі хірургічних хвороб Ужгородського національного університету. Під час роботи конгресу, який був присвячений питанням гострих та хронічних захворюванням судин, закарпатські медики-науковці виступили з рядом доповідей серед яких були такі актуальні теми: «Хірургічна профілактика тромбоемболії легеневої артерії при тромбозах нижньої порожнистої вени», «Біологічна некректомія в лікуванні синдрому діабетичної стопи»,«Лікувальна тактика при критичній ішемії нижніх кінцівок у хворих з вираженою судинною патологією». 

У роботі конгресувід Закарпаття взяли участь проф. Русин В.І., проф. Корсак В.В., доц. Попович М.В., к.мед.н. зав. судиннимвідділенням ЗОКЛ ім. АндріяНовака Левчак Ю.А.. Загалом протягом двох днів судинними хірургами з усієї країни було представлено та обговорено 118 доповідей!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp