Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті дозріває еко-конопля (Фото)

22 липня 2016 р., 09:26

Невдовзі збір

300 гектарів першої закарпатської еко-коноплі від господарства Угочанський смак Павла Тизеша дозріває на Закарпатті.

Про це повідомляє Федір Шандор.

Не оброблено хімікатами, не модифіковано, має європейський еко-сертифікат, не наркотична, для виробництва високоякісної олії.

Для закарпатської кухні - лише закарпатська конопляна олія.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp