Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відома співачка прорекламувала притулок для безпритульних тварин в Ужгороді (Фото)

22 липня 2016 р., 13:55

Потрібна допомога! Не будьте байдужими!

Відома співачка Йолка у своєму рідному місті Ужгороді завітала до міського притулку для бездомних тварин “Барбос”.

Аби привернути увагу до потреб притулку, Йолка опублікувала своє фото і прохання допомогати влонетрам “Барбосу” в Інстаграм. Також співачка додала, що гордиться людьми, які постійно доглядають за чотирилапими, пише Закарпаття.нет.

“Обіцяла вам привертати увагу тільки милими фоточками. У мене в руках букет з котів. Я стою в притулку @barbos_uzhgorod в рідному місті Ужгороді і дуже пишаюся дівчатками волонтерами Світланою і Ірою, які кожен день рятують тварин. І завжди, за замовчуванням, потребують нашої з вами допомоги. Корм потрібен завжди. Допомога руками потрібна завжди. 

Багато собак потребують соціалізації - простою мовою ви можете за попередньою домовленістю приїхати і вигуляти собаку на повідку і навіть спробувати навчити її командам. Ну і, звичайно ж, допомога грошима буде не зайвою. І так, там є кошенята, дорослі коти, цуценята і дорослі собаки. У кожної тварини своя доля, частіше за все не проста, але все одно хочуть додому. Так що якщо вам нема чим зайняти своє літо, я натякаю”, – написала співачка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp