Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чехи допоможуть відремонтувати дитячу лікарню в Ужгороді

22 липня 2016 р., 18:13

Будівлі майже 80 років

Делегація керівництва Їглави – чеського міста-побратима Ужгорода, яка перебуває на Закарпатті з робочим візитом, вчора оглянула дитячу лікарню обласного центру.

Міський голова Богдан Андріїв, головний лікар закладу Ігор Рошко показали меру Їглави Рудольфу Хлоупеку, його першому заступнику Яромиру Каліні та члену ради міста Їглави Мартіну Гіскі і що зроблено в медичному закладі, і на що шукають партнерську допомогу, повідомляє Ужгородська міськрада.

Ігор Рошко почав «екскурсію» біля каплички з бюветами мінеральної води і чудових екзотичних дерев з колишнього парку Лаудона.

Посадовці Їглави відзначили зроблений торік капітальний ремонт і чудовий сучасний стан харчоблоку, де готують їжу для маленьких пацієнтів, яскраві малюнки по всій лікарні, оглянули реанімаційне відділення, діагностичні, фізіотерапевтичні кабінети, палати двох відділень, де нещодавно зроблено ремонти і двох, де вкрай потрібно провести оновлення.

Будівля міської лікарні зведена ще в 1938 році, коли Ужгород перебував у складі Чехословаччини. Допомога лікарні – один із проектів, який розглядається в рамках майбутньої співпраці нашого міста з чеською Їглавою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp