Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Валерій Мурга вручив подяки та дорогоцінний подарунок Почесному лісівнику України Феліксу Гербуту (Фото)

22 липня 2016 р., 19:38

Все життя присвятив лісництву

На 80-річний ювілей ветеран лісової галузі та Почесний лісівник України, доцент кафедри лісівництва Ужгородського національного університету Фелікс Гербут, який присвятив дослідженню проблем лісознавства, лісівництва, дендрології, селекції, насінництва, лісовідновлення, лісорозведення та механізації лісокультурної справи в Українських Карпатах отримав цінний подарунок - наручний годинник із гербом Закарпатської області.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

На нараді з директорами лісгоспів Закарпаття головний лісівник краю Валерій Мурга поздоровив Фелікса Гербута з прийдешнім Днем народження. Начальник під час зустрічі подякував лісівнику за його великий вклад у лісову галузь і нелегку щоденну багаторічну сумлінну працю. Також у подарунок начальник управління вручив ювіляру подяки т.в.о. Голови Державного лісового агентства Христини Юшкевич та Закарпатської обласної ради Михайла Рівіса.

{g}

Валерій Мурга подякував ювіляру за заслуги, зазначивши, що пишається можливістю перебувати в цей день поруч з ним. Очільник лісової галузі висловив сподівання, що Фелікс Федорович буде і далі підтримувати лісівників і лісову галузь, берегти природу та мисливську фауну рідного краю та наголосив, що чим більше в обласному управлінні буде таких почесних працівників, тим більш авторитетнішою буде вважатися професія лісівника.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp