Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Босі мандрівники розповіли про "Східницький прорив" та маленьку мрію

23 липня 2016 р., 09:41

Хлопці пройшли вже 215 кілометрів

Вирушили мандрівники Іван Онисько та Юрій Регліс з Ужгорода. У подорож хлопці вирушили пішки і босоніж. Пункт призначення – Харків. А це – 2080 кілометрів шляху.

Мандрівники поділились враженнями 14-ого дня подорожі.

"Урич - Східниця 7 км

Загалом 215 км.

Далі - Борислав, Трускавець, Дрогобич

Все буде добре! Саме з таким настроєм ми прокинулись вранці. Наші тріщини завдяки мазі та нічному відпочинку затягнулись. Біль був ще той самий, але стало зрозуміло, що це пройде. Снідаємо, обліплюємо рани пластирем і вирушаємо в дорогу.

Попереду нас чекає 6 км дороги до Східниці - саме каміння і йти вгору та вниз. Ми назвали це "Східницький прорив". 6 годин ми йшли 4.5 км. Після цього вирішуємо зупинитись в селищі і поберегти сили.

Маю одну маленьку мрію - під час цієї подорожі хоча б раз заночувати в хаті сільського голови чи мера міста. Йдемо в сільраду. Голови там немає. Але нам сказали, що Іван Євгенович на своїй будові. Раніше в селі найвищою будовою завжди була церква, а тут - будинок, що зводить голова!) На будівництві його також немає, йдемо додому - нікого немає. Чекаємо. Приїжджає його син на bmw x5 і відправляє нас назад в центр. Вирішуємо не бігати і робите те, що робимо завжди. Але моя маленька мрія залишається. Ну що ж, до Харкова ще буде купа голів та мерів!)

Одразу ж перша жінка, яку ми запитали про нічліг, прийняла нас. Пані Галина, приготувала нам смачний салат та чай на травах і ми довгенько говорили про сучасний світ, східницькі лікувальні води та про її роки в Іспанії.

Мастимо ноги маззю та засинаємо. Маємо 30 км до Дрогобича, в понеділок мусимо забрати "терабайтнік" із Нової Пошти, що нам його надіслала Альонка із СТБ. Тож плануємо зробити десь в дорозі довгу паузу, щоб дати собі час на відновленя. Будемо раді можливим контактам.."

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp