Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні курсуватиме потяг "Skoda"

23 липня 2016 р., 20:43

Підшукують найбільш вигідний маршрут

Наприкінці літа 2016 року "Укрзалізниця" планує випустити на маршрут другий потяг Skoda E J675, який побудували ще чотири роки тому, але наразі він знаходиться в ремонті.

Про це повідомив керівник ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун, пише Знай.юа.

Войцех заявив, що є недопустимою ситуація за якої один із найсучасніших складів, які є в Україні, знаходився б у ремонті протягом такого тривалого періоду й не експлуатувався. Голова "Укрзалізниці" зазначив, що поїзд не використовували вже два роки, а зважаючи на те, що його вартість сягає 19 мільйонів євро, потяг слід терміново відремонтувати, щоб уже до кінця літа, він зміг вийти на один із маршрутів.

Бальчун підкреслює, що питання з ремонтом вирішиться вже зовсім скоро. Наразі експерти метикують над тим, який напрямок стане найбільш вигідним для двоповерхового пасажирського складу. У прийнятті рішення братимуть участь і голови міст, які хочуть, щоб новий Шкода курсував саме в ці населені пункти.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp