Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських письменників чекають у Києві

26 липня 2016 р., 09:20

З 25 до 28 серпня.

На ярмарку до Дня знань.

З 25 по 28 серпня в Українському домі (вул. Хрещатик, 2) за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення відбудеться щорічна книжкова виставка-ярмарок до Дня Знань.
На виставці буде представлено художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу літературу, подарункові видання, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.
Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві.
Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». 

Всі охочі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.
Під час проведення виставки-ярмарку відбудеться «Фестиваль морозива» - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом.
В програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання, інтерактивний ігровий майданчик, та багато-багато інших цікавих подій.
З додаткових питань, зокрема щодо умов участі та місця проведення виставкового заходу, звертатись за тел. (044) 455-75-14, або електронною поштою seva@welding.kiev.ua, http://www.bookexpo.in.ua/.







Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp