Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міграційники підсумували роботу

26 липня 2016 р., 10:00

За півроку

Вчора.

25 липня в Ужгороді відбулася колегія Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області, на якій аналізували результати діяльності за 6 місяці року.

Паспорт громадянина України у вигляді ID-картки отримали три з половиною тисячі юних закарпатців. Закордонним паспортом документовано 59 тисяч краян, що на 16 тисяч більше, ніж за аналогічний період минулого року.


Прийнято до розгляду 116 клопотань про набуття громадянства України та оформлено 444 виїздів на постійне місце проживання в країни далекого зарубіжжя. Найпопулярнішими країнами для еміграції закарпатців є Угорщина, Чехія та Ізраїль.

Здійснювався ряд організаційних та практичних заходів, спрямованих на посилення контролю за перебуванням та пересуванням іноземних громадян на території України. На обліку Головного управління перебуває 1115 іноземців, які документовані посвідкою на тимчасове проживання. Більшість із цих іноземних громадян знаходиться на території Закарпаття у зв’язку з працевлаштуванням на підприємствах краю та роботою у релігійних організаціях. А постійно в краї проживають 2456 іммігрантів.

Начальник ГУДМС України в області Ігор Михайлишин довів до присутніх рішення останньої колегії ДМС України. Основна увага була приділена підготовці до набрання чинності нового закону, який стане початком масової видачі внутрішніх паспортів у вигляді ID-картки усім громадянам України. Передбачається, що до цього часу усі підрозділи міграційної служби будуть забезпечені робочими станціями для оформлення біометричних документів. Також наголошувалося на особистій відповідальності очільників територіальних підрозділів за організацію роботи відділів та контроль за роботою підлеглих працівників.


Ольга Поштак, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp