Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура - про злодія-мільйонера

26 липня 2016 р., 12:41

Не залишились осторонь

Зловмисник знатиме, як не дружити із законом.

Тячівською місцевою прокуратурою за результатами тісної співпраці із оперативними підрозділами Тячівського відділу поліції викрито одного із мешканців Тячівського району, який вчинив крадіжку в особливо великих розмірах, в результаті якої потерпілому заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму 2 млн. 314 тис.грн.

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, у ході досудового розслідування встановлено, що вказаний громадянин раніше вчинив ряд злочинів, у тому числі тяжкий, за які на даний час притягується до кримінальної відповідальності Тячівським районним судом.
25 липня правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні названих злочинів.
За принципової позиції процесуального керівника - прокурора Тячівської місцевої прокуратури Тячівським районним судом після ґрунтовного дослідження зібраних доказів правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі вартості викраденого майна.

Довідка:
ч. 5 ст. 185 КК України - таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою,- карається позбавленням віолі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp