Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Забруднення повітря в Києві перевищує норму

26 липня 2016 р., 13:45

Концентрація діоксиду азоту в повітрі перевищена втричі.

Біла імла в Києві викликана метеорологічними умовами, які сприяють накопиченню і утриманню шкідливих домішок в приземному шарі атмосфери. Про це повідомила Держслужба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

"У Києві станом на 22-25 липня поточного року рівень забруднення перевищує середньодобові гранично допустимі концентрації (ГДК): діоксиду азоту - в 2,75-3,25 рази на всіх постах, крім просп. Науки, 37, Гідропарк; формальдегіду в 1,0-1,3 рази на пл. Бессарабській, вул. Каунаська, пл. Перемоги, 98/2, пл. Московській", - повідомляє відомство.

У Держпродспоживслужбі зазначають, що при збереженні високого температурного режиму, відсутності тривалих опадів і вітру рівень забруднення атмосферного повітря буде зростати.

У зв'язку з цим відомство рекомендує київській владі обмежити рух автотранспорту на центральних вулицях міста, особливо вантажного.

Як повідомлялося, фахівці рекомендують жителям і гостям Києва утриматися від прогулянок містом в денний час через білий метеорологічний серпанок.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp