Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аваков заблокував прохід Хресної ходи Києвом

26 липня 2016 р., 13:51

Учасникам Хресної ходи запропонували пересісти на автобуси.

Бійці Нацгвардії і Нацполіції заблокували прохід Хресної ходи вулицями Києва. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 26 липня.

За його словами, таке рішення було прийнято через виявлені раніше за маршрутом Хресної ходи гранати.

"У нинішній ситуації я, як міністр внутрішніх справ, не керуюся категоріями релігійних ритуалів, а керуюся категоріями пріоритету громадської безпеки .... Виявлені з ранку муляжі мін і реальні бойові закладки з гранатами - на запланованому маршруті транспортування - не залишили у нас сумнівів в реальності загроз і провокацій", - написав Аваков.

У свою чергу народний депутат з фракції "Народний фронт", радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що учасникам Хресної ходи запропонували пересісти на автобуси, щоб проїхати Києвом.

"З метою запобігання можливому терористичному акту, по ходу прямування представникам Московського патріархату запропоновано пересадити учасників хресної ходи на автобуси і пройти до місця богослужіння безпечним маршрутом", - написав Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що пропозиція пересадити вірян в автобуси не є бажанням образити їхні релігійні почуття, а лише мірою необхідності забезпечення їхньої безпеки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp