Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Донецьку настала тиша

28 травня 2014 р., 14:19

Стрілянина припинилася.

Донецька міськрада спростовує інформацію про захоплення нових адмінбудівель. У центрі Донецька припинена стрілянина, повідомляє сайт мерії в середу, 28 травня. "Станом на 13.30 у Донецьку тихо - стрілянини в районі обласного управління СБУ немає", - зазначили в прес-службі. Крім того, Донецька міськрада не підтверджує інформацію про перестрілки в інших районах міста і спростовує інформацію про захоплення нових будівель. 

Міська влада звертається до жителів з ​​проханням "максимально зберігати спокій, не піддаватися паніці і провокаціям" і довіряти тільки офіційній інформації. "Не наближайтеся до місць збройного протистояння. 

Без крайньої необхідності не виходьте з дому", - закликають у мерії. Як повідомлялося, активна фаза АТО в Донецьку триває. Сьогодні в районі міжнародного аеропорту почалися бої, а над Донецьком кружляють винищувачі української авіації. По центру Донецька проїхала військова техніка з представниками ДНР. У свою чергу, в Донецькій міськраді закликали місцевих жителів не підходити до вікон, не виходити на балкони і вулицю без гострої необхідності.

Корреспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp