Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород і Крим єднаються (ФОТО)

26 липня 2016 р., 16:40

У рамках флешмобу

За цілісність.

Сьогодні, 26 липня, в Ужгородіз площі Театральної стартував мотопробіг єдності України та Криму. Цей захід відбувається у форматі естафети. Кожен із учасників долає маршрут, який хоче. Хтось із ужгородських байкерів проїде областю, хтось – до самого Криму. Упродовж маршруту любителів швидкості ставатиме все більше.

{g}

За словами організаторів, заїзд підтримають близько 300 байкерів по всій Україні. Мета пробігу полягає у тому, щоб продемонструвати за допомогою такої подорожі, що Україна і Крим – єдині.

Кореспондент 0312.ua вирушив на Театральну площу, де поспілкувався із організатором мотопробігу в Ужгороді Ігорем Афганцем:

«Мотопробіг відбудеться тому, що ми хочемо показати – Україна і Крим – єдині. Крим – це все-таки територія України, незважаючи на його анексію. Хочемо показати, що починаючи від Заходу і закінчуючи Півднем та Сходом – це все територія України, що народ – це одне ціле», - розпочинає Ігор.

«Звісно, не всі зобов’язані їхати до самого Криму. Хтось доїде, а хтось передаватиме естафету на кордоні областей. У найближчому майбутньому плануємо провести ще декілька схожих заходів. Думаємо, вони просто необхідні», - підсумовує чоловік.

І справді, такі заходи по-справжньому об’єднують. Тільки на Театральній навколо могутніх «залізних коней» зібралось багато людей, які розглядали їх із невимовним захопленням.

А учасників мотопробігу, тим часом, ставало усе більше. Олександр – один із них. Хлопець також говорить про мету об’єднання:



«Відверто кажучи, у такий спосіб ми об’єднуємось із братами-байкерами із усієї країни. Можливо, такою акцією ми дещо сколихнемо і простий народ. Багато хто говорить, що Закарпаття – це «окрема республіка». Цим забігом ми покажемо, наш край – частина усієї України. Звісно, це цікаво й захоплююче, ми робимо те, що любимо», - ділиться думками молодий байкер.

«Взагалі планую доїхати до Нижніх Воріт», - завершує Олександр.

Його колега, Олег, підсумував усе сказане. За його словами, весь народ України – це друзі:



«Показати, що Україна єдина – наше головне завдання. Ми покажемо, що народ нашої країни – друзі, і Крим не виключення.Там є багато людей, які залишились вірними Україні. Ми покажемо, що не забули про них. Я особисто їду, як мінімум, до Стрия».

Після нашої розмови з Олегом байкери майже відразу завели мотори своїх мотоциклів, і площею роздався неймовірний гуркіт кінських сил. Ужгородські байкери поїхали Україну та Крим об’єднувати!





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp