Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці можуть долучитися до організації Дня міста (ВІДЕО)

26 липня 2016 р., 18:41

Вас почують

Маєте, що сказати кажіть

24-25 вересня планується відзначення Дня Ужгорода. Міська рада закликає усіх небайдужих долучатися до організації свята, аби зробити його по-справжньому цікавим для найширшого кола та насиченим різноманітними атракціями. Крім того, ужгородців просять пропонувати людей, які гідні отримати звання почесного громадянина міста. З ідеями та пропозиціями можна звертатися безпосередньо у міську раду — каб. 207, надсилати на електронну скриньку меріїumrpress@gmail.com, або за тел. 61-60-97, 61-71-04.
Богдан АНДРІЇВ, Ужгородський міський голова
Зараз у нас створений оргкомітет, ми відкриті до пропозицій, буквально щоденно збираємося, обговорюємо пропозиції, відбираємо кращі ідеї, щоб було у нас гарне свято. Звертаємося до громадських організацій, окремих громадян стосовно їхніх пропозицій щодо висунення кандидатів на отримання звання «Почесний громадянин м. Ужгород», нагородження почесними відзнаками, також кращих у номінаціях – в освіті, в спорті, в культурі, кого бажають бачити у цих номінаціях. Пропозиції будемо розглядати, з вами радитися, рішення прийматимемо сесійно, щодо найкращих кандидатів-претендентів на ці звання.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp