Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шуфричу загрожує термін у в’язниці

27 липня 2016 р., 09:24

За невиплату зарплатні футболіста ужгородської "Говерли" та невиконання рішень суду

Юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси екс-футболістів Говерли Дмитра Трухіна та Сергія Кузнєцова, розповів про те, як не залишає боротьбу з Шуфричем та збирається повертати борги своїх клієнтів у Говерлі.

Ужгородська Говерла не отримала атестату на найближчий сезон, а відтак й втратила свій професійний статус. Більшість футболістів, які виступали за цей клуб, вже залишили надію на повернення заборгованостей — питати банально нема у кого. Однак Дмитро Коробко вважає по-іншому.

— На даний момент Говерли вже нема, але борги ж залишилися. Чи є сьогодні важелі впливу, завдяки яким цей клуб може розрахуватися?

— Звісно, є. Ми виграли апеляцію по справі Трухіна. Це перше рішення подібної категорії у судах загальної юрисдикції. Подібне відбулося вперше в історії України й вже набуло чинності. Щодо важелів впливу, то їх є два: перший — через державну службу, хоча у Говерли просто нема чого забирати. Другий — відкривати кримінальне провадження щодо того ж Шуфрича-молодшого, який за документами є посадовою особою. Перше кримінальне провадження ми відкриватимемо за невиплату заробітної плати, а друге — за невиконання рішення суду.

— На скільки років можуть засудити Шуфрича?

— Років на 3 він цілком може сісти. Не тільки він, звісно, а й Іван Шіц, і головний бухгалтер Говерли. Коротко кажучи, виходить, що у Говерлі працювало незаконне злочинне угрупування.

— Керівники Говерли чітко заявляють про те, що рішення судів загальної юрисдикції не має на них жодного впливу, адже Говерла — футбольний клуб, який підпорядковується лише спортивним судам.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp