Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівський міст тріщить (ФОТО)

28 липня 2016 р., 18:23

Сумна реальність

Тріщить глибоко.

Із 20 липня на замовлення Берегівської міської ради фахівці Державного дорожнього науково-дослідного інституту проводять обстеження стану історичного арочного мосту.

Адже, як відомо, міст у Берегові має значні пошкодження у вигляді тріщин, що можуть призвести до руйнування споруди. Нещодавно була проведена зустріч із завідувачем кафедри «Архітектурні конструкції» Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, професором Петром Ковалем.

Так, у місцях, де ширина тріщини становить мінімальні3 см вона пронизує тіло мосту на глибину у35 см. Убагатьох місцях існує і проблема випадання каміння. При пересуванні вантажних автомобілів по мосту спостерігаються коливання. Під час обстеження також був присутній і головний інженер Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, яка, до речі, опікується цим мостом.

Відтак, Василь Стадник погодився, що проблема існує і її треба вирішувати. Після отримання висновку від Держдор НДІ, що міст має значні пошкодження, Службі автомобільних доріг потрібно буде замовляти проект ремонту споруди та знайти шлях тимчасового об’їзду. Міська рада й надалі буде добиватися позитивного результату для усунення аварійності мосту, а також питання не зніметься допоки Служба автомобільних доріг не знайде вихід у створені нового маршруту для вантажних автомобілів, аби уникнути заїзду їх у центр міста, а також на арочний міст.

Новини Берегівщини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp