Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водій, який проїхав автівкою через пішохідний міст в Ужгороді, просить його зрозуміти

29 липня 2016 р., 18:00

Каже, що він не місцевий, і не знав, що міст пішохідний

Чоловік готовий відповісти за скоєне.

Після резонансу, який викликала серед ужгородців нещодавня поїздка через пішохідний міст водія на чорному "Мітсубісі", своє слово сказав і "герой" незвичайної події.

Винуватець події каже:

"Добрый день уважаемые горожане! За рулём этой машины был я, не пьяный, не убитый в хлам, не накуренный! Я приехал в чужой город, друг дал мне автомобиль отогнать, а я попал в непогоду, не знаю сам как попал на этот мост! Ехал по навигатору, знаков в связи с погодой не видел вообще, людей на мосту не было, я думал что это обычный проезжий мост! Я не мог оттуда выехать упираясь в клумбы везде! "Шальной скорости" там не было!!! Я ехал 30-40 км в час! Теперь мне очень неудобно перед другом! Отвёз его автомобиль и одновременно так подставил! Прошу попытаться понять! Владелец машины совершенно не имеет к этому отношения! По всем вопросам звоните мне, я кому нужно объясню и в случае надобности отвечу за содеянное! 0667833799".

0312.ua зателефонував на цей номер і чоловік підтвердив написане у коментарі, а саме, що він дійсно із Запоріжжя, в Ужгороді проїздом, а їхав під час грози в Ужгороді через пішохідний міст згідно з координатами GPS-навігатора "Мітсубісі".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp