Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські лісівники заперечують обвинувачення з боку прокуратури

30 липня 2016 р., 09:27

Вже вдруге

Як зазначають лісівники, прохідна рубка була здійснена в рамках закону.

Вчора в низці ЗМІ була поширена інформація з посиланням на прокуратуру Закарпатської області про те, що «На Закарпатті викрито зловживання посадовців Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Перечинське ЛГ».

У повідомленні йдеться про те, що 29 липня прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження стосовно посадових осіб Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Перечинське ЛГ» за ознаками вчинення ними кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем. Також зазначається, що прокуратурою області встановлено грубі порушення вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, а саме з питань охорони лісових ресурсів у межах природно-заповідного фонду.

Варто роз’яснити, що у повідомленні допущено грубу помилку та інформація є фейковою.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ повідомляє, що працівниками державного підприємства «Перечинський лісгосп» прохідна рубка в кварталі 62, виділі 9, лісництві «Шипот» проведена у відповідності до матеріалів лісовпорядкування 2010 року затверджених Міністерством екології та природніх ресурсів, та проведена згідно лісорубного квитка № 504169 від 2 лютого 2016 року.

Всі дії, як працівників Закарпатського ОУЛМГ та працівників держлісгоспів є законними та рамках чинного законодавства України.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp