Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тема завтрашнього дня в Ужгороді: Роль громадськості у забезпеченні рівного доступу до правосуддя

29 травня 2014 р., 10:25

Про це говоритимуть завтра на зустрічі в Ужгородській міській раді.

В п’ятницю, 30 травня 2014 року, о 10.30 год. в сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться регіональна зустріч на тему: «Моніторинг забезпечення рівного доступу до правосуддя». 

Програма передбачає обговорення проблем доступності до правосуддя в місцевих судах Закарпаття та демонстрацію кращих практик співпраці громадськості із судами в Україні. 

Запрошено представників громадських організацій, Ужгородського та Мукачівського міськрайонних судів, державної судової адміністрації, органів місцевого самоврядування. Захід проводиться за сприяння Фонду "Право і демократія" та за підтримки регіональних партнерів Громадської ради Ужгородської міської ради та Карпатського агентства прав людини "Вестед". 

Запрошуються представники ЗМІ. 

Контакти: Андрій Бурий, тел. 0506717621 

Захід відбудеться 30.05.2014 року поч. о 10.30 год. у сесійному залі Ужгородської міської ради. пл. Поштова, 3, м. Ужгород 

ПРОГРАМА РЕГІОНАЛЬНОЇ РОБОЧОЇ ЗУСТРІЧІ 

10.15 – 10.30 Реєстрація учасників. Вітальне слово 

10.30 – 11.00 Покращення доступності до правосуддя осіб з особливими фізичними потребами. Андрій Бурий – адвокат, керівник програм з реформування правосуддя в Україні. 

11.00 – 11.30 Правові гарантії забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя. Віталій Разік – директор Фонду «Право і Демократія». 

11.30 – 12.00 Показ фільму «Доступність до правосуддя осіб з особливими фізичними потребами». Наріне Лавренчук - юрист, Фонд «Право і Демократія». 

12.00 – 12.30 Виступи представників місцевих громадських організацій, представників судів, державної судової адміністрації, органів місцевого самоврядування, виконавчих органів влади. Захід відбудеться 

Зустріч проводиться в рамках реалізації проекту «Проведення моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя», за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp