Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Радванці рецидивіст встромив ножа в серце жінки (Фото)

4 серпня 2016 р., 15:16

Посеред дня

Двоє свідків затримали зухвалого злочинця.

Сьогодні близько обіду по вул. Українській чоловік наніс ножове поранення жінці, яке стало для неї фатальним. Вбивцю затримано.

Удар ножем був спрямований просто в серце жінці. Медикам не вдалося врятувати потерпілу.

Свідками цієї події стали декілька перехожих, двоє з яких проявили справжню мужність, та затримали злочинця. Останній, втікаючи, викинув знаряддя вбивства до сусіднього двору, та дорогою розкидував власні речі.

З місця події працівники поліції вилучили всі сліди та речові докази. Вбивцю доставили до відділку. Встановивши його особу, з’ясувалося, що він вже раніше судимий за вчинення грабежу, і лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. Слідчі розпочали по даному факту кримінальне провадження, яке кваліфікують як умисне вбивство. В ході розслідування встановлюватимуться всі обставини та мотиви вчинення цього зухвалого злочину, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Наразі злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України, а найближчим часом слідчий звертатиметься до суду з клопотанням про взяття його під варту. Проводиться досудове розслідування.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp