Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Довжанський лісгосп отримав міжнародний сертифікат, який підтверджує ефективне управління лісом

6 серпня 2016 р., 09:57

Робота відповілає всім критеріям

Державне підприємство «Довжанське лісомисливське господарство» успішно пройшло сертифікацію FSC. У Довжанському лісгоспі в липні міжнародна компанія провела черговий наглядовий аудит, аби зробити оцінку управління лісовим господарством відповідно до вимог лісової сертифікації. По закінченню підприємство отримало сертифікат, який засвідчує, що лісоуправління та реалізація лісоматеріалів відповідає вимогам FSC, - повідомляє прес-служба Закапатського ОУЛМГ.

{g}

«Система лісової сертифікації включає в себе 10 визнаних і в усьому світі принципів та 56 критеріїв сталого ведення лісового господарства. В разі, коли міжнародні аудитори встановлюють, що господарювання в підприємстві відповідає усім критеріям – лісгосп отримує сертифікат, який засвідчує, що лісокористування тут здійснюється невиснажливо, а при веденні лісового господарства враховуються питання охорони довкілля та збереження біорізноманіття, інтереси працівників лісогосподарських підприємств та місцевого населення», - розповідає директор держлісгоспу Василь Ледней.

Василь Ледней додає, що лісгосп актвивно співпрацює з громадами, враховуючи їх інтереси:

«Міжнародний аудит вчить нас змінювати підходи до роботи: включати соціальні питання, питання інтересів громад, співпрацювати з ними, враховувати їх інтереси, займатися спільними проектами. Ми працюємо відкрито і прозоро. Вся наша робота у всіх аспектах широко висвітлюється і є доступною на офіційному сайті підприємства. Всі плани узгоджуємо із територіальними громадами. Ми є абсолютно доступними в інформативному плані для громадськості».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp