Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє неповнолітніх закарпатців пограбували чоловіка

6 серпня 2016 р., 10:32

Повалили на землю і вирвали з рук сумку з грошима

Один з них уже знайомий із законом.

Третього серпня близько першої години ночі 44-річний свалявець повертався додому. Чоловік саме приїхав із заробітків і вирішив провідати рідних. Відзначивши зустріч, гості розійшлися. Як захмелілий чоловік іде вулицею запримітили двоє місцевих мешканців 16 та 17 років. Вони подумали, що це легка здобич і ззаду накинулися на чоловіка. Вдарили у голову і той повалився долілиць. Грабіжники видерли з рук жертви сумку і втекли.

Здобиччю зловмисників стали 4 тисячі чеських крон (це майже стільки ж у гривнях), 60 доларів та 50 євро та мобільний телефон. Таку "операцію" неповнолітні вирішили негайно відсвяткувати. Пишні застілля двох хлопців із бідних родин привернули увагу правоохоронців, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Молодики не встигли витратити більшу частину грошей. Викрадене поліцейські вилучили і повернуть власнику. Неповнолітніх допитано, вони свою вину визнають, і відпущено додому. Вирішується про обрання неповнолітнім міри запобіжного заходу. Старший нападник, до слова, уже сидів за крадіжку з проникненням.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp