Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські "Карпати" відмовились від участі в матчі за Суперкубок України

6 серпня 2016 р., 12:29

Який, за вказівкою ФГУ, "Галичанка" та "Карпати" мали провести за власний рахунок

Вчора, 5 серпня, до Федерації гандболу України надійшов офіційний лист від гандбольного клубу “Карпати”. Ужгородці повідомили про свою відмову від участі в матчі за Суперкубок України. Поєдинок за трофей між “Карпатами” та “Галичанкою” мав відбутись 25 серпня у Львові, повідомили у Федерації гандболу України.

ФГУ повідомила, що цим "карпатівки" завдали удару по репутації українського гандболу.

З відповідю керівництво клубу не забарилось:

"Ужгородські Карпати нарешті достукались до ФГУ!
Виявляється, що своєю неучастю в "історичному" Суперкубку ми зробили неймовірний фурор у всьому українському гандболі, а от коли Спартак не приймав участь в "історичному" Фіналі Чотирьох, то так щоки ніхто не роздував.
Для всіх відомо, що вам начхати на команди-учасниці жіночої Суперліги, і це для вас свого роду іграшка, питання тільки в тому, коли Вам набридне нею бавитись. Яке Вам діло до тренерів які стараються підвести дівчат в найкращій формі до ЧУ і єврокубків, чи до дівчат, які витримують ці "нежіночі" навантаження щодня?! Вам аби для галочки показати календар (доречі, повного календаря так і нема), менше ніж за місяць до змагань, та ще й заявити, що перші дві команди зобов'язані за власний кошт провести матч між собою, по обраній Вами даті?!
А нас хтось спитав? Ви ж навіть не поцікавились, проте одразу на головному сайті майоріють заяви, що Карпати не згідні з Вами!
Шановні, спілкуйтесь частіше із представниками команд і прислухайтеся до них, вони ми ж залежим одне від одного!
У всіх цивілізованих країнах розклад змагань наступного сезону стає відомим одразу по закінченню минолого, тому всі команди можуть правильно розподілити навантаження під час збору та чітко знати коли і де буде їх наступний поєдинок, щоб десь мати можливість зіграти і контрольні поєдинки, а не скасовувати всі свої плани, бо дехто щось собі придумав...
Тому репутацію українського гандболу створюємо не ми, а Ви, ми тільки заручники даної ситуації, яку ви штучно намагаєтесь роздути!!!"

Слід зазначити, що матч таки відбудеться, але без ужгородських "Карпат". Комітет з організації та проведення змагань ФГУ терміново провів нараду після чого в екстреному порядку було вирішено питання замінити "Карпати" командою "Дніпрянка". Комітет зв'язався з керівництвом гандбольного клубу "Дніпрянка" та отримав позитивну відповідь. Місце та дата матчу за Суперкубок між "Галичанкою" та "Дніпрянкою" наразі узгоджуються.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp