Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги платників податку на прибуток

6 серпня 2016 р., 14:05

Закарпатські податківці інформують

Податкові декларації з податку на прибуток за ІІ квартал 2016 року подаються у терміни, передбачені для подання квартальної звітності – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.

Отже, останній термін подачі податкової декларації з податку на прибуток підприємства за ІІ квартал 2016 року платниками, у яких податковий період дорівнює кварталу – 9 серпня 2016 року.

Зауважимо, що разом з квартальною податковою декларацією платники податку на прибуток повинні подавати квартальну фінансову звітність, яка включає: баланс, звіт про фінансові результати.

Відповідно до статті 57 Податкового кодексу України платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого цим Кодексом для подання декларації.

Тому, 19 серпня 2016 року – останній день сплати податку на прибуток підприємств за ІІ квартал 2016 року.


ДФС у Закарпатській області







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp