Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті розпочався місячник безпеки дорожнього руху

8 серпня 2016 р., 16:03

Водії та пішоходи, будьте обачними!

Сьогодні в Управлінні патрульної поліції Ужгорода та Мукачева відбувся брифінг за участю заступника начальника УПП Сергія Мельника та т.в.о. заступника начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Олексія Співака. Також з короткими доповідями виступив в.о.начальника сектору безпеки дорожнього руху УПП Олександр Ковальчук та заступник начальника Управління патрульної поліції Валерій Найман.

Мета зустрічі – початок місячника безпеки дорожнього руху.

Впродовж місяця спільними заходами Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Головного Управління Нацполіції в Закарпатській області планується проведення інформаційно-превентивної та оперативної роботи щодо виявлення, документування та запобігання найбільш поширених порушень ПДР, - повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Під час свого виступу заступник начальника Управління Сергій Мельник навів статистику та основні причини ДТП на території обслуговування патрульної поліції.

Т.в.о. заступника начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Олексій Співак відзначив, що подібні статичні дані притаманні всій Закарпатській області, додавши, що існує тенденція збільшення кількості ДТП та виявлення нетверезих водіїв у сільській місцевості та там, де зменшилась кількість правоохоронців.

Відповідальний за безпеку дорожнього руху в УПП Олександр Ковальчук навів приклади обстеження та виявлення недоліків в утриманні дорожнього покриття. Він звернув увагу на покращення ситуації на найбільш проблемних ділянках автошляхів краю, зокрема встановлення нових дорожніх знаків, нанесення розмітки тощо.

З короткою доповіддю про проведення профілактичної роботи серед громадськості виступив заступник начальника УПП Валерій Найман. Він зазначив, що на постійній основі проводиться інформаційно-профілактична робота щодо дотримання ПДР серед дітей, учнів та молоді.

Після закінчення доповідей учасників брифінгу журналісти та всі присутні мали змогу задати питання та з’ясувати інформацію щодо ПДР та безпеку дорожнього руху.

Про результати проведення місячника повідомимо додатково наприкінці акції.

Водії та пішоходи, пам’ятайте, безпека на дорозі залежить від дотримання ПДР та взаємоповаги!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp