Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці розбивають електролічильники, щоб красти світло

8 серпня 2016 р., 18:47

Минулого тижня зафіксовано майже 50 фактів крадіжки електроенергії

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 1 по 7 серпня 2016 року працівниками Товариства виявлено 49 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 34 Акти про порушення Правил серед населення та 15 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж останнього тижня було виявлено у Тячівському районі та місті Ужгород (7 та 5 порушень відповідно). При цьому, найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження приладу обліку (10 випадків). Також частим порушенням за останній період є пошкодження та зриву пломб енергопостачальника (9 випадків) та самовільне підключення через електролічильник.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 8-ми районах. Найбільше порушень при цьому спостерігається у Виноградівському районі (5 випадків). Так, найпопулярнішим порушенням залишається пошкодження розрахункового засобу обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше) та пошкодження і зрив пломб.

При цьому з 1 по 7 серпня 2016 року Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 177,2 тис. грн, із яких:

- у побуті – на суму 1 тис. грн;

- у юридичному секторі – на суму 176,2 тис. грн.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp