Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці "Паланку" здобули успіх у Європі (ФОТО)

9 серпня 2016 р., 10:01

Там оцінили їх талант

Протягом двох тижнів.

Вихованці центру культури і відпочинку “Паланок» два тижні гастролювали в Європі
Концертна програма під назвою “Всі діти мріють бути щасливими” юних вихованців центру мала надзвичайний успіх на європейській сценці. Учасники хору “Співочі серця” (керівник Еріка Шебела, концертмейстер Магдалина Русин) та хореографічний колектив “Паланок”( керівник Еріка Пуга) дали незабутні концерти у баварському Байроті в рамках всесвітньовідомого Байройсткого вагнерівського фестивалю та у старовинній церкві містечка Віс, внесеній до списку пам'яток ЮНЕСКО; у містах Бад-Херренальб та Шарнштайн.
На вихованців центру культури і відпочинку “Паланок” окрім яскравих концертних програм чекало і чудове дозвілля, яке традиційно організувала діткам директор центру Маріанна Варварцева.
Надовго запам'ятаються гостинні зустрічі з німецькими школярами у м. Обераммергау, отцем Буркгардом Ногга (м. Бад-Херренальб), теплий прийом у Відні за запрошенням принца та принцеси династії Габсбург в палаці Шенбрунн, пізнавальна екскурсія королівським містом Баден разом з представницею міжнародної асоціації “Полум'я миру” Вівієн Роз.
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp