Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вулиця Перемоги буде комфортною для молодих матусь з колясками та інвалідів

10 серпня 2016 р., 16:52

Ремонтні роботи завершать через три тижні

Ремонт - на контролі у влади.

Вулиця Перемоги – у процесі капітального ремонту. Як проводять роботи, сьогодні оглядав перший заступник Ужгородського міського голови, в.о. міського голови Іштван Цап. Під час зустрічі з підрядником було наголошено на необхідності неухильного дотримання якості робіт.

Наразі працівники займаються підготовчими заходами. Перед тим, як укладатимуть тротуари новою ФЕМ-плиткою, встановлюють нові бордюри. У місцях заїздів у двори, а також, де будуть пішохідні переходи - понижують їх рівень, щоб люди з особливими потребами, мами з дитячими візочками, літні люди могли комфортно пересуватися. Згодом візьмуться на асфальтування проїжджої частини. За словами підрядників, роботи триватимуть ще найменше три тижні.

Нагадаємо, капітальні ремонти на ужгородських вулицях анонсував нещодавно міський голова Богдан Андріїв. Він попросив ужгородців з порозумінням ставитися до тимчасових незручностей – перекриття вулиць та обмеження руху.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp