Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: прокурор-доброволець повернувся з війни

11 серпня 2016 р., 10:20

На рідну землю

Звідти, де біда

9 серпня колектив прокуратури Закарпатської області привітав із поверненням із зони АТО Віктора Білака.

25-річний Віктор Валерійович народився у місті Донецьку. Після закінчення у 2013 році Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого, більше року працював у прокуратурі міста Донецька.У 2014 році, коли частину територій Донбасу окупували терористи та працівники прокуратури Донеччини переїхали до звільненого від бойовиків Маріуполя, він, залишившись вірним присязі України, був переведений до органів прокуратури Закарпатської області.Відразу після призначення на Закарпаття, під час п’ятої хвилі мобілізації пішов добровольцем захищати рідну країну, залишивши вдома дружину з новонародженим сином.Твердо переконаний у правильної свого вибору, Віктор Білак, як командир взводу, разом із побратимами окремого батальйону охорони захищав бойові позиції безпосередньо на території Донецької області, у тому числі біля Маріуполя.

Прокурор області Володимир Гаврилюк подякував бійцю за проявлену мужність та гідне виконання поставлених перед ним завдань. «Дякуємо за мужність та патріотизм. Наразі адаптовуйтесь та відновлюйте сили у законній відпустці. А ми, зі свого боку, зробимо все можливе, щоб допомогти Вам», - зазначив Володимир Гаврилюк.

(фото з архіву Віктора Білака)
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp